Aardappelsalade met bacon en ei

Aardappelsalade met bacon en ei

Salades 92 Laatste Update: Oct 01, 2024 Gemaakt: Oct 01, 2024
Aardappelsalade met bacon en ei Aardappelsalade met bacon en ei Aardappelsalade met bacon en ei
  • Serveert: 6 Mensen
  • Bereidingstijd: 30
  • Kooktijd: 15
  • Calorieën: -
  • Moeilijkheidsgraad: Makkelijk
Afdrukken

Een heerlijke aardappelsalade als bij gerecht voor bijvoorbeeld Spare-ribs Brisket of pulled pork
met bacon en ei

Ingrediënten

Instructies

  1. Schil de aardappels en kook in ruim water in ongeveer 20 minuten gaar. Zet onder tussen ook 2 eieren op tot dat deze hardgekookt zijn en bak de spekreepjes uit. Als de spekreepjes klaar zijn even uitlekken op keukenpapier.
  2. Snijd vervolgens de peterselie, augurk, paprika, ui en bleekselderij in kleine blokjes en meng met de overige ingrediënten.
  3. Aardappels afgieten en aflaten koelen hierna snijden in kleine blokjes en toevoegen aan je gesneden groenten en doe dit ook met de 2 hardgekookte eieren en als laatste voeg je de spekjes toe.
  4. Goed mengen evt opmaak brengen met peper en zout.
  5. En goed koud laten worden in de koelkast.
  6. Eet smakelijk!

Aardappelsalade met bacon en ei



  • Serveert: 6 Mensen
  • Bereidingstijd: 30
  • Kooktijd: 15
  • Calorieën: -
  • Moeilijkheidsgraad: Makkelijk

Een heerlijke aardappelsalade als bij gerecht voor bijvoorbeeld Spare-ribs Brisket of pulled pork
met bacon en ei

Ingrediënten

Instructies

  1. Schil de aardappels en kook in ruim water in ongeveer 20 minuten gaar. Zet onder tussen ook 2 eieren op tot dat deze hardgekookt zijn en bak de spekreepjes uit. Als de spekreepjes klaar zijn even uitlekken op keukenpapier.
  2. Snijd vervolgens de peterselie, augurk, paprika, ui en bleekselderij in kleine blokjes en meng met de overige ingrediënten.
  3. Aardappels afgieten en aflaten koelen hierna snijden in kleine blokjes en toevoegen aan je gesneden groenten en doe dit ook met de 2 hardgekookte eieren en als laatste voeg je de spekjes toe.
  4. Goed mengen evt opmaak brengen met peper en zout.
  5. En goed koud laten worden in de koelkast.
  6. Eet smakelijk!

Misschien vind je ook leuk

Voeg je reactie toe

Nieuwsbrief

Meld je aan om e-mailupdates te ontvangen over nieuwe recepten.