- Serveert: 2 Mensen
- Bereidingstijd: 15
- Kooktijd: 1uur15min
- Calorieën: -
- Moeilijkheidsgraad:
Makkelijk
Afdrukken
In dit recept gaan we wild worsten met gegrilde zoete aardappelen, rode bieten en cherry tomaatjes maken. De wild smaak combineert mooi met de zoete smaken van de zoete aardappelen en de rode biet, de cherrytomaatjes geven een zoet frisse toon bij het geheel. Alles samen een lekker herfstrecept.
Klik hier om deze heerlijke worsten te bestellen
Ingrediënten
Instructies
- Snij de zoete aardappelen door de lengte door en snij de binnenkant in (niet door de schil).Snij de rode biet in mooie plakken en snij de het buitenste randje eraf.Smeer dit alles in met olijfolie en bestrooi dit met de All Purpose Rub.
- Doe een beetje olijfolie in de gietijzeren pan, en leg daarna de cherrytomaatjes en de plakjes rode biet erin, draai de rode biet regelmatig om.
- Leg nu de zoete aardappelen met de gesneden kant op de gietijzeren plaat of rooster aan de directe hitte zijde om deze mooi te grillen heb je mooie grillstrepen leg ze dan naar het indirecte kant op de schil en laat ze garen.
- Dan gaan we ondertussen door naar de jus en wild worsten.
- Voor de Jus gebruik ik een kleine gietijzeren sauspan die ik op het directe gedeelte heb staan dit kan ook op je fornuis, brengen 100ml water aan de kook doe daar 10 gram van de Red Eye Gravy juspoeder bij blijf roeren tot het mooi gemengd is laat het nu lekker pruttelen.
- vergeet ondertussen niet je rode bieten om te draaien.
- Leg nu de worsten op directe zijde en grill deze tot ze gaar zijn.
- Roer nog een keer door de jus en je gerecht is klaar om het bord op te gaan.
- 2 halve zoete aardappelen 2 plakjes rode biet en 5 cherrytomaatjes met daarbij 2 heerlijke wild worsten klein scheutje jus over de wild worsten en een klein beetje bladpeterselie.
- Eet smakelijk!
Wildworsten met gegrilde zoete aardappel rode biet en cherry tomaatjes en Jus:
- Serveert: 2 Mensen
- Bereidingstijd: 15
- Kooktijd: 1uur15min
- Calorieën: -
- Moeilijkheidsgraad:
Makkelijk
In dit recept gaan we wild worsten met gegrilde zoete aardappelen, rode bieten en cherry tomaatjes maken. De wild smaak combineert mooi met de zoete smaken van de zoete aardappelen en de rode biet, de cherrytomaatjes geven een zoet frisse toon bij het geheel. Alles samen een lekker herfstrecept.
Klik hier om deze heerlijke worsten te bestellen
Ingrediënten
Instructies
- Snij de zoete aardappelen door de lengte door en snij de binnenkant in (niet door de schil).Snij de rode biet in mooie plakken en snij de het buitenste randje eraf.Smeer dit alles in met olijfolie en bestrooi dit met de All Purpose Rub.
- Doe een beetje olijfolie in de gietijzeren pan, en leg daarna de cherrytomaatjes en de plakjes rode biet erin, draai de rode biet regelmatig om.
- Leg nu de zoete aardappelen met de gesneden kant op de gietijzeren plaat of rooster aan de directe hitte zijde om deze mooi te grillen heb je mooie grillstrepen leg ze dan naar het indirecte kant op de schil en laat ze garen.
- Dan gaan we ondertussen door naar de jus en wild worsten.
- Voor de Jus gebruik ik een kleine gietijzeren sauspan die ik op het directe gedeelte heb staan dit kan ook op je fornuis, brengen 100ml water aan de kook doe daar 10 gram van de Red Eye Gravy juspoeder bij blijf roeren tot het mooi gemengd is laat het nu lekker pruttelen.
- vergeet ondertussen niet je rode bieten om te draaien.
- Leg nu de worsten op directe zijde en grill deze tot ze gaar zijn.
- Roer nog een keer door de jus en je gerecht is klaar om het bord op te gaan.
- 2 halve zoete aardappelen 2 plakjes rode biet en 5 cherrytomaatjes met daarbij 2 heerlijke wild worsten klein scheutje jus over de wild worsten en een klein beetje bladpeterselie.
- Eet smakelijk!
Misschien vind je ook leuk
Voeg je reactie toe