Dubbele smash burger

Dubbele smash burger

Vlees 136 Laatste Update: Oct 01, 2024 Gemaakt: Aug 31, 2024
Dubbele smash burger Dubbele smash burger
  • Serveert: 2 Mensen
  • Bereidingstijd: 30 minuten
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Calorieën: -
  • Moeilijkheidsgraad: Makkelijk
Afdrukken

Deze dubbele smash burger met the burger saus biedt een smakelijke combinatie van sappig vlees, krokante bacon, en een frisse romige licht pittige saus.
Deze burger heb ik bereid op de Ranger van Traeger.
Maar kan op alle barbecues in combinatie met een gietijzeren plaat, pan of sizzle plate
Bestel hier je Angus smash burgers bij BBQuality.nl

Ingrediënten

Instructies

  1. Verwarm de BBQ naar ca 220c laat hierbij de gietijzeren plaat ook goed op temperatuur komen.
  2. Bak de bacon uit tot het mooi krokant is. En leg het op een keukenpapiertje zodat dat het laatste vet opneemt.
  3. Pak de angus smash burgers bijvoorbeeld van BBQuality zoals ik heb gebruikt, plet deze met grote hamburger spatel leg wel eerst een velletje bakpapier op de burgers anders plakt het aan je spatel. Bestrooi ze met SPG-Rub ( Silly Tony). Leg ondertussen vast je bolletjes ook op de plaat zodat deze lekker zijn af gegrild. Flip de burgers na 3 minuten druk deze nog iets aan. Leg er nu lekkere plak cedar kaas op. De burgers zijn klaar als de kaas goed is gesmolten.
  4. Het opbouwen begin met het onderste deel van het broodje. Doe daar een beetje saus op en dan een blaadje sla en tomaat. Daar boven op de eerste burger met de bacon en de rode ui ringen. Dan de 2e burger met bacon. Top hem af met augurk en rode ui. Ik heb dwarsliggers van kesbeke gebruikt. Doe op de bovenkant van het bolletje ook weer The burger saus vanBBQuality en leg de bovenkant op het andere deel.
  5. Eet smakelijk!

Dubbele smash burger



  • Serveert: 2 Mensen
  • Bereidingstijd: 30 minuten
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Calorieën: -
  • Moeilijkheidsgraad: Makkelijk

Deze dubbele smash burger met the burger saus biedt een smakelijke combinatie van sappig vlees, krokante bacon, en een frisse romige licht pittige saus.
Deze burger heb ik bereid op de Ranger van Traeger.
Maar kan op alle barbecues in combinatie met een gietijzeren plaat, pan of sizzle plate
Bestel hier je Angus smash burgers bij BBQuality.nl

Ingrediënten

Instructies

  1. Verwarm de BBQ naar ca 220c laat hierbij de gietijzeren plaat ook goed op temperatuur komen.
  2. Bak de bacon uit tot het mooi krokant is. En leg het op een keukenpapiertje zodat dat het laatste vet opneemt.
  3. Pak de angus smash burgers bijvoorbeeld van BBQuality zoals ik heb gebruikt, plet deze met grote hamburger spatel leg wel eerst een velletje bakpapier op de burgers anders plakt het aan je spatel. Bestrooi ze met SPG-Rub ( Silly Tony). Leg ondertussen vast je bolletjes ook op de plaat zodat deze lekker zijn af gegrild. Flip de burgers na 3 minuten druk deze nog iets aan. Leg er nu lekkere plak cedar kaas op. De burgers zijn klaar als de kaas goed is gesmolten.
  4. Het opbouwen begin met het onderste deel van het broodje. Doe daar een beetje saus op en dan een blaadje sla en tomaat. Daar boven op de eerste burger met de bacon en de rode ui ringen. Dan de 2e burger met bacon. Top hem af met augurk en rode ui. Ik heb dwarsliggers van kesbeke gebruikt. Doe op de bovenkant van het bolletje ook weer The burger saus vanBBQuality en leg de bovenkant op het andere deel.
  5. Eet smakelijk!

Misschien vind je ook leuk

Voeg je reactie toe

Nieuwsbrief

Meld je aan om e-mailupdates te ontvangen over nieuwe recepten.