- Serveert: 3 Mensen
- Bereidingstijd: 30
- Kooktijd: 15
- Calorieën: -
- Moeilijkheidsgraad:
Makkelijk
Afdrukken
In dit recept gaan we Asado de Tira Banderita Tierno (gezaagde short-ribs) maken met een oosters tintje
met rijst en heerlijke Sajoer boontjes.
Maak 2 uur voor het koken een mengsel van 50 ml ketjap en 2 theelepels sambal en laat de Asado de Tira lekker marineren
Bestel hier je Asado de Tira bij BBQuality.nl
Ingrediënten
Instructies
- BBQ voorbereiden:We beginnen met het aansteken van de BBQ. Maak je BBQ gereed voor een directe bereiding en stook de BBQ op tot een dome-temperatuur van 200 graden Celsius.Dan wordt deze vast lekker warm.
- als deze op temperatuur is zet vast je gietijzeren koekenpan erop dan wordt deze ook lekker warm
- Bereidingswijze rijst en Sajoer boontjes Terwijl de BBQ op temperatuur komt gaan vast de rijst koken in 15 minuten daarna afgieten en lekker laten staan met de deksel erop. tegelijkertijd kook je de gebroken boontjes net beetgaar +/- 7 minuten ook de boontjes giet je af. Zodra dit klaar is gaan we naar de BBQ je gietijzeren Koekenpan is ondertussen ook lekker warm daar doen we de boontjes in met 200 ml water en de Sajoer boontjes kruiden pasta meng dit lekker door elkaar en laat dit rustig inkoken.
- Laat ondertussen ook vast de gietijzeren sauspan warm worden. Dan gaan we nu naar de Asado de Tira Banderita
- Bereidingswijze Asado de Tira Banderita TiernoTerwijl de Sajoer boontjes lekker inkoken gaan de Asado de Tira lekker grillen ongeveer 2,5 halve minuut per kant als je zo gedraaid hebt doe je 2 eetlepels The Pooh in je gietijzeren sauspan deze wordt lekker dun smeer dan met een kwast beide zijden in en grill ze kort af.
- Serveren:Leg de Asado de tira samen met de rijst en de Sajoer boontjes op je bord en een klein handje Kroepoek en dan…..
- Eet smakelijk!
Asado de Tira Banderita Tierno met rijst en Sajoer boontjes
- Serveert: 3 Mensen
- Bereidingstijd: 30
- Kooktijd: 15
- Calorieën: -
- Moeilijkheidsgraad:
Makkelijk
In dit recept gaan we Asado de Tira Banderita Tierno (gezaagde short-ribs) maken met een oosters tintje
met rijst en heerlijke Sajoer boontjes.
Maak 2 uur voor het koken een mengsel van 50 ml ketjap en 2 theelepels sambal en laat de Asado de Tira lekker marineren
Bestel hier je Asado de Tira bij BBQuality.nl
Ingrediënten
Instructies
- BBQ voorbereiden:We beginnen met het aansteken van de BBQ. Maak je BBQ gereed voor een directe bereiding en stook de BBQ op tot een dome-temperatuur van 200 graden Celsius.Dan wordt deze vast lekker warm.
- als deze op temperatuur is zet vast je gietijzeren koekenpan erop dan wordt deze ook lekker warm
- Bereidingswijze rijst en Sajoer boontjes Terwijl de BBQ op temperatuur komt gaan vast de rijst koken in 15 minuten daarna afgieten en lekker laten staan met de deksel erop. tegelijkertijd kook je de gebroken boontjes net beetgaar +/- 7 minuten ook de boontjes giet je af. Zodra dit klaar is gaan we naar de BBQ je gietijzeren Koekenpan is ondertussen ook lekker warm daar doen we de boontjes in met 200 ml water en de Sajoer boontjes kruiden pasta meng dit lekker door elkaar en laat dit rustig inkoken.
- Laat ondertussen ook vast de gietijzeren sauspan warm worden. Dan gaan we nu naar de Asado de Tira Banderita
- Bereidingswijze Asado de Tira Banderita TiernoTerwijl de Sajoer boontjes lekker inkoken gaan de Asado de Tira lekker grillen ongeveer 2,5 halve minuut per kant als je zo gedraaid hebt doe je 2 eetlepels The Pooh in je gietijzeren sauspan deze wordt lekker dun smeer dan met een kwast beide zijden in en grill ze kort af.
- Serveren:Leg de Asado de tira samen met de rijst en de Sajoer boontjes op je bord en een klein handje Kroepoek en dan…..
- Eet smakelijk!
Misschien vind je ook leuk
Voeg je reactie toe