Wrap met Angus Inside skirt en tomaten-ui salsa

Wrap met Angus Inside skirt en tomaten-ui salsa

Vlees 105 Laatste Update: Oct 01, 2024 Gemaakt: Sep 25, 2024
Wrap met Angus Inside skirt en tomaten-ui salsa Wrap met Angus Inside skirt en tomaten-ui salsa Wrap met Angus Inside skirt en tomaten-ui salsa Wrap met Angus Inside skirt en tomaten-ui salsa Wrap met Angus Inside skirt en tomaten-ui salsa Wrap met Angus Inside skirt en tomaten-ui salsa
  • Serveert: 2 Mensen
  • Bereidingstijd: 45
  • Kooktijd: 45
  • Calorieën: -
  • Moeilijkheidsgraad: Makkelijk
Afdrukken

In dit recept gaan we een heerlijke wrap maken.
Deze wrap met gesmolten oude kaas gaan we vullen met heerlijk stukje van een australische Angus inside skirt en een tomaten/ui salsa en als sausje een zelfgemaakte knoflookcrème.
Bestel hier je vlees bij BBQuality.nl

Ingrediënten

Instructies

  1. We beginnen met het aansteken van de BBQ. Maak je BBQ gereed voor een directe bereiding en stook de BBQ op tot een dome-temperatuur van 200 graden Celsius.Dan wordt deze vast lekker warm. Later gaan we over naar indirect.
  2. Terwijl de BBQ op temperatuur komt gaan we verder het snijden van de groente, snij de tomaten in kleine blokjes, snipper de uien fijn en hak de bladpeterselie fijn, doe de tomatenblokjes, de fijn gesnipperde ui en de bladpeterselie bij elkaar in een kom, hussel dit lekker door elkaar en je salsa is al klaar.
  3. Snij nog even de paprika in dunne reepjes.
  4. Dan gaan we verder met het vlees, leg de Angus inside skirt over je plank, snijd de losse delen eraf, pak de Pink devil erbij en verdeel de rub over het vlees, wrijf goed in. Trek wel rubber handschoentjes aan, anders zijn je handen ook roze (tip).
  5. Nu je bbq 200 graden is leggen we de Angus inside skirt op het rooster met directe warmte, en grillen we de skirt aan beide zijden tot een kerntemperatuur van 52 graden, dan halen we skirt van de bbq en pakken hem in de aluminiumfolie om deze te laten rusten.
  6. Zodra dit klaar is maak je de bbq klaar voor een indirecte temperatuur van 150 graden.
  7. Terwijl de skirt ligt te rusten en de bbq iets afkoelt maak je de knoflookcrème.
  8. Doe de crème fraîche in een kom en hak de knoflooktenen heel fijn en meng deze door de crème fraîche, een theelepel honing erbij mengen met het sap van een halve citroen.Proef nu de knoflook crème en voeg dan peper en zout toe naar smaak.
  9. Dan gaan we nu de wrap maken.Leg een wrap op de bbq (indirecte warmte), bestrooi deze met geraspte oude kaas totdat de kaas is gesmolten.
  10. Snij intussen de Angus inside skirt in stukjes.
  11. Beleg de wrap met de salsa en paprikareepjes met daarop het vlees, en daarop de knoflook crème en vouw de wrap dicht en zet het vast met een prikkertje.
  12. Een beetje salsa en paprika ernaast en dan…
  13. Eet smakelijk!

Wrap met Angus Inside skirt en tomaten-ui salsa



  • Serveert: 2 Mensen
  • Bereidingstijd: 45
  • Kooktijd: 45
  • Calorieën: -
  • Moeilijkheidsgraad: Makkelijk

In dit recept gaan we een heerlijke wrap maken.
Deze wrap met gesmolten oude kaas gaan we vullen met heerlijk stukje van een australische Angus inside skirt en een tomaten/ui salsa en als sausje een zelfgemaakte knoflookcrème.
Bestel hier je vlees bij BBQuality.nl

Ingrediënten

Instructies

  1. We beginnen met het aansteken van de BBQ. Maak je BBQ gereed voor een directe bereiding en stook de BBQ op tot een dome-temperatuur van 200 graden Celsius.Dan wordt deze vast lekker warm. Later gaan we over naar indirect.
  2. Terwijl de BBQ op temperatuur komt gaan we verder het snijden van de groente, snij de tomaten in kleine blokjes, snipper de uien fijn en hak de bladpeterselie fijn, doe de tomatenblokjes, de fijn gesnipperde ui en de bladpeterselie bij elkaar in een kom, hussel dit lekker door elkaar en je salsa is al klaar.
  3. Snij nog even de paprika in dunne reepjes.
  4. Dan gaan we verder met het vlees, leg de Angus inside skirt over je plank, snijd de losse delen eraf, pak de Pink devil erbij en verdeel de rub over het vlees, wrijf goed in. Trek wel rubber handschoentjes aan, anders zijn je handen ook roze (tip).
  5. Nu je bbq 200 graden is leggen we de Angus inside skirt op het rooster met directe warmte, en grillen we de skirt aan beide zijden tot een kerntemperatuur van 52 graden, dan halen we skirt van de bbq en pakken hem in de aluminiumfolie om deze te laten rusten.
  6. Zodra dit klaar is maak je de bbq klaar voor een indirecte temperatuur van 150 graden.
  7. Terwijl de skirt ligt te rusten en de bbq iets afkoelt maak je de knoflookcrème.
  8. Doe de crème fraîche in een kom en hak de knoflooktenen heel fijn en meng deze door de crème fraîche, een theelepel honing erbij mengen met het sap van een halve citroen.Proef nu de knoflook crème en voeg dan peper en zout toe naar smaak.
  9. Dan gaan we nu de wrap maken.Leg een wrap op de bbq (indirecte warmte), bestrooi deze met geraspte oude kaas totdat de kaas is gesmolten.
  10. Snij intussen de Angus inside skirt in stukjes.
  11. Beleg de wrap met de salsa en paprikareepjes met daarop het vlees, en daarop de knoflook crème en vouw de wrap dicht en zet het vast met een prikkertje.
  12. Een beetje salsa en paprika ernaast en dan…
  13. Eet smakelijk!

Misschien vind je ook leuk

Voeg je reactie toe

Nieuwsbrief

Meld je aan om e-mailupdates te ontvangen over nieuwe recepten.