- Serveert: 4 Mensen
- Bereidingstijd: 25
- Kooktijd: 15
- Calorieën: -
- Moeilijkheidsgraad:
Makkelijk
Afdrukken
Italiaanse ciabatta burger
Een heerlijke brisket burger op een ciabatta broodje, met rucola zon gedroogde tomaatjes en een bolletje burrata omwikkeld met parmaham, pizza saus en Italiaanse kruiden-Rub
Een fris broodje hamburger met een smeuïge verrassing
Bestel hier je brisket burgers bij BBQuality.nl
Ingrediënten
Instructies
- Broodjes bakken, verwarm de bbq naar 220 graden indirect, bak de broodjes gedurende 8 tot 10 minuten. Laat deze eerst afkoelen voor het open snijden.
- Brisket burger, maak de bbq klaar voor directe grillen op 220 graden, maak lijn van de Italiaanse Rub op een snijplank, rol de burgers hier met de zijkant door zodat deze mooi bedekt zijn, op de 2 platte zijden de mooie avangade rub van Monolith, grill de burgers nu tot een kern temperatuur van 54 graden als ze klaar zijn laat ze even 5 minuten rusten onder aluminiumfolie. Rol ondertussen de burrata in 2 plakjes parmaham.
- Het opbouwen kan beginnen. Snij de ciabatta helemaal door en begin op de bodem met de pizza saus van BBQuality en een lekkere pluk rucola met daarop de brisket burger, dan nog een klein beetje rucola op de burger met daar bovenop reepjes zon gedroogde tomaatjes en de met parmaham omwikkelde burrata, nog klein beetje pizza saus boven op en het bovenste deel van het broodje.
- Eet smakelijk!!!
Italiaanse ciabatta burger
- Serveert: 4 Mensen
- Bereidingstijd: 25
- Kooktijd: 15
- Calorieën: -
- Moeilijkheidsgraad:
Makkelijk
Italiaanse ciabatta burger
Een heerlijke brisket burger op een ciabatta broodje, met rucola zon gedroogde tomaatjes en een bolletje burrata omwikkeld met parmaham, pizza saus en Italiaanse kruiden-Rub
Een fris broodje hamburger met een smeuïge verrassing
Bestel hier je brisket burgers bij BBQuality.nl
Ingrediënten
Instructies
- Broodjes bakken, verwarm de bbq naar 220 graden indirect, bak de broodjes gedurende 8 tot 10 minuten. Laat deze eerst afkoelen voor het open snijden.
- Brisket burger, maak de bbq klaar voor directe grillen op 220 graden, maak lijn van de Italiaanse Rub op een snijplank, rol de burgers hier met de zijkant door zodat deze mooi bedekt zijn, op de 2 platte zijden de mooie avangade rub van Monolith, grill de burgers nu tot een kern temperatuur van 54 graden als ze klaar zijn laat ze even 5 minuten rusten onder aluminiumfolie. Rol ondertussen de burrata in 2 plakjes parmaham.
- Het opbouwen kan beginnen. Snij de ciabatta helemaal door en begin op de bodem met de pizza saus van BBQuality en een lekkere pluk rucola met daarop de brisket burger, dan nog een klein beetje rucola op de burger met daar bovenop reepjes zon gedroogde tomaatjes en de met parmaham omwikkelde burrata, nog klein beetje pizza saus boven op en het bovenste deel van het broodje.
- Eet smakelijk!!!
Misschien vind je ook leuk
Voeg je reactie toe